Zabava

Alen zapustil hišo, vselil se bo novi "žrebec"

mv
29. 3. 2016, 12.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Alen Andrić je kot tretji stanovalec zapustil hišo Big Brotherja, a z lepim spominom na izkušnjo, ki mu je, kot pravi sam spremenila življenje. V oddaji se ni zaljubil, čeprav je bilo na začetku videti drugače.

Pro Plus
Alen ni bil ne srečen ne žalosten, ko je izvedel, da mora zapustiti hišo.

Četrti teden v družbi stanovalcev hiše Big Brother je minil v znamenju pristnega kmečkega življenja, prežetega z odlično domačo hrano in skrbjo za čisto prave živali. Z vselitvijo družine Cerić se je namreč najbolj razvpito domovanje ta hip spremenilo v turistično kmetijo.

Alen je hišo zapustil, stanovalcem pa se bo pridružil nov tekmovalec, ki je še skrivnost. 

Konec za Alena in Almo, ona se je zatreskala v Jasmina

Z vselitvijo skrivne družine Cerić pa so se skrhale tudi nekatere doslej močne vezi. Predvsem med Almo in Alenom so se strasti dokončno ohladile, saj je samosvoja Velenjčanka našla uteho v 20-letnemu Jasminu. Razigrana golobčka sta postala nerazdružljiva. Jasmin je zaradi močne simpatije na kocko postavil celo obstoj skrivne družine, za kar bo po obljubi Big Brotherja naslednjo soboto tudi kaznovan, Alma pa mu je iskreno priznala, da ga ima rada. Njena mama Senada je vesela dejala, da je ljubezen med Almo in Jasminom še v zraku, ampak upa, da bo obrodila sadove. 

Hišo Big Brother za vedno zapustil Alen, kmalu nova vselitev

Prejšnji teden so bili nominirani štirje tekmovalci, in sicer Adnan, Alen, Alma in Tamara. Na koncu je boj za obstanek med dvema sorodnima dušama izgubil Alen. Z njegovim odhodom se bodo mogoče nekatere stare zgodbe zaključile, nekatere končno dobile epilog, spet druge na novo rodile. V prihodnjih dneh pa bo zgodbo hiše Big Brother začinil tudi nov stanovalec. Zase pravi, da bo konkurenca prav vsem moškim stanovalcem, tako po videzu kot po karakterju.