Zabava

Kdo je močnejši, Batman ali Superman?

B.P.
27. 3. 2016, 12.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ljubitelji superjunakov so v okviru dogodka “moških večerov” v enem od kinocentrov dočakali filmski spektakel Batman proti Supermanu: Zora pravice, ki je navdušil še tako zaprisežene dvomljivce.

Mediaspeed
Ko se spopadeta dva največja junaka na svetu, nezamisljivo postane neizogibno in se razbohoti v spopad seizmičnih razsežnosti.

Napetost v dvorani je naraščala od začetka do konca filma.

Človeštvo se že od nekdaj sprašuje, kdo je močnejši, Batman ali Superman? Če se spopadeta dva največja junaka na svetu, nezamisljivo postane neizogibno in se razbohoti v spopad seizmičnih razsežnosti: Batman, borec proti zločinu iz podzemlja, vitez teme, in Superman, nepremagljivi Nezemljan na nebu – le kdo sploh lahko zmaga v takšni vojni? In prav to sta pred filmsko premiero ugotavljala tudi akrobatska mojstra Filip in Blaž iz FB acrobatics, ki sta obiskovalce z akrobatskim nastopom povsem navdušila, v njunih vratolomnih točkah pa je sodelovala tudi voditeljica Azra Selimanović.

ESTRADNIKI NAVDUŠENI NAD FILMOM

Ljubiteljice superjunaških filmov smo opazili tudi med znanimi Slovenkami. Ne vemo pa, ali so navijale za Batmana ali Supermana. V družbi fanta Tima si je film ogledala pevka Kataya, superfinalistka Eme 2016 Raiven (Sara Briški Cirman) je prišla v kino s prijateljico, da je velika oboževalka, pa ni skrivala niti Popova novinarka Tanja Divac. V družbi svojih prijateljev so si film Batman proti Supermanu ogledali tudi nekdanji udeleženec resničnostnega šova Bar, Joel Srbu, nekdanji voditelj Denis Malačič in stand up komik Andrej Težak - Tešky.