Zabava

Ko je že mislila, da bo videla sina, je bivši Madonno spet potegnil za nos

J.P.
27. 3. 2016, 08.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Madonna naj bi se le ponovno združila s svojim sinom Roccom, a bo morala priti v britansko prestolnico.

profimedia
Madonna je obsedena z bojem za skrbništvo nad sinom.

Vlogi matere se ne namerava odpovedati. Kot je razkril vir blizu nje, se bo še vedno trudila, da bo Rocco varen in da ne bo trpel pomanjkanja.

Ob koncu svoje svetovne turneje je 57-letna Madonna sicer upala, da bo svojega 15-letnega sina, ki je jabolko spora med pevko in njenim nekdanjim možem, 47-letnim režiserjem Guyjem Ritchiejem, videla že ta teden. Vendar pa je morala potovanje preložiti, saj je Ritchie s sinom za velikonočne praznike pobegnil na Maldive.

Vseeno pa Rocco svoji mami ne bo ubežal. Ko se bo naslednji mesec vrnil v London, jo bo moral obiskati v njenem londonskem domovanju.

Slovita pevka je morala nedolgo tega priznati poraz v bitki za skrbništvo – Rocco menda noče živeti z njo. Saga se je začela lanskega decembra, ko je Rocco zapustil mamino svetovno turnejo in odpotoval v Veliko Britanijo, da bi bil s svojim očetom. V dneh pred božičem se ni odzval na njene prošnje – Madonna je poskusila svojo voljo uveljaviti tudi s pomočjo sodišča v New Yorku –, pevka pa se je očitno sprijaznila, da je Rocco raje z očetom kot z njo.