Zabava

Spopad vladarice in njene ljubljenke

mv
11. 3. 2016, 20.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Mirela, ki ji je Big Brother v tem tednu dodelil vlogo vladarice, se vse bolj pogosto srečuje tudi z negativnimi platmi oblasti in moči. Zamerila se je že večini svojih sostanovalcev, plus točke pa je izgubila tudi pri Tamari, ki ji je bila prej močno naklonjena.

Arhiv Svet24
Mirela mora kot vladarica sprejemati težke odločitve, zaradi katerih je vse manj priljubljena med stanovalci.

Vladarica Mirela se je znova znašla v brezizhodnem položaju. Big Brother ji je namreč v spovednici naročil, da mora eno od stanovalk kaznovati in pred vsemi to predstaviti kot svojo odločitev. Da je bila naloga še težja, je morala nož v hrbet zariniti prav Tamari, s katero sta si najbolj naklonjeni. Big Brother je od nje zahteval, da Tamari sporoči, da bo morala od zdaj naprej vsak teden javno nominirati stanovalce, za katere misli, da bi morali zapustiti hišo. Kazen je morala Mirela utemeljiti s svojimi razlogi, kar ji je bilo izjemno težko. »Sem samo človek. Iskreno bi to kazen raje prevzela nase, ker sem bolj močna in me to ne bi tako prizadelo, kot bo Tamaro,« je priznala Mirela. Imela je prav, saj je kaznovanka precej čustveno sprejela dejstvo, da bodo njene nominacije odslej javne. Zjokala se je, Mirela pa se ji je hitela opravičevati, a ni smela izdati, da se tako ni odločila sama, ampak ji je nalogo naložil Big Brother.

voyo
Tamara je Mirelino odločitev sprejela z jokom.

Tritedenska imuniteta za Mirelo

Mireli je Big Brother zaupal tudi, da je zaradi uspešnega opravljanja vloge vladarice nadaljnje tri tedne varna pred nominacijami, kar se je njenim sotekmovalcem še bolj zamerilo. Najbolj burno se je na to novico odzvala Alma, ki se z Mirelo že nekaj časa ne razume najbolje.

voyo
Almo je razjezila Mirelina odločitev, da je imuniteto podarila sebi.