Zabava

Je bila to zvezdniška poroka leta?

M. V.
20. 2. 2016, 18.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V Los Angelesu se govori o poroki, ki so jo, čeprav smo šele februarja, že označili za zvezdniško poroko leta. Kdo od znanih se je sprehodil pred oltar?

profimedia
Par si je večno zvestobo obljubil na posestvu na Beverly Hillsu.

Usodni da sta si dahnila poslovnež Jimmy Iovine, ki velja za enega najvplivnejših ljudi v svetu glasbe, in britanska manekenka Liberty Rose.

profimedia
Med zvezdniškimi svati sta bili tudi Ellen DeGeneres in Portia de Rossi.

Poročni obred je potekal na posestvu ameriškega mogotca Davida Geffena na Beverly Hillsu. Glede na to, da sta 62-letni Jimmy in 37-letna Liberty poročne zaobljube izrekla na valentinovo, sta gostjam prijazno namignila, naj si nadenejo obleke rdeče barve. Med zvezdniškimi svati so bili Tom Hanks in Rita Wilson, Tony Bennett, Ellen DeGeneres in Portia de Rossi, Rupert Murdoch, Gwen Stefani in Blake Shelton, Bruce Springsteen, Kim Kardashian in Kanye West, Lady Gaga, Mary J. Blige, Eminem, Pharrell Williams, Will.i.am, Dr. Dre, Oprah Winfrey in njen Stedman Graham ter številni drugi.

Profimedia
Obreda se je udeležila tudi Oprah Winfrey s Stedmanom Grahamom.

Drugi zakon za Liberty
Liberty in Jimmy sta začela razmerje februarja 2013. Takrat je britanska manekenka zvezo komentirala z besedami, da le sledi svojemu srcu, predstavnik para pa je septembra lani potrdil, da sta zaročena.

Profimedia
Prišla sta tudi Tom Hanks in Rita Wilson.

To je drugi zakon za Liberty Rose, ki se je v središču pozornosti znašla leta 2012, ko jo je mož, režiser Rupert Sanders, prevaral z igralko Kristen Stewart. "Ne najdem besed, s katerimi bi opisala to, kar smo preživeli," je povedala Liberty v intervjuju za Vanity Fair leta 2013. Dodala je: "Ampak mislim, da je zame vedno pomembno, da nekaj čisto umre, da bi se lahko ponovno rodila." In srečo je našla prav v objemu Jimmyja, soustanovitelja diskografske hiše Interscope Records, pa tudi predsednika založbe Interscope Geffen A&M.