Zabava

Vsi so videli, da je brez spodnjih hlačk!

T.S.
18. 2. 2016, 11.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Pevka Beyonce se je odločila, da bo na letošnji podelitvi glasbenih nagrad Grammy, očarala z belo prosojno obleko, s precej visokimi razporki. Uspelo ji je.

YouTube
Skozi prosojno obleko se je videlo, da nima hlačk.

Visoki razporki pa so bili najverjetnejši razlog, da Beyonce ni nosila spodnjih hlačk in tisti, ki so bili tam, so to jasno vdeli.

Njena obleka naj bi bila v resnici poročna.

Medtem, ko je Grammyja za najboljši album izročila Brunu Marsu (30), je Beyonce (34) pokazala več, kot si je mislila. Zaradi nagiba pri izročanju Grammyja, se je njena obleka nekoliko razprla, medtem, pa se je jasno videlo, da je pevka na prireditev prišla brez spodnjih hlačk.

Beyonce je, ne glede na neugoden trenutek, v beli obleki izgledala fantastično. Pa vendar so zlobni jeziki njeno odločitev pospremili z besedami, da je obleka v resnici bila narejena kot poročna obleka, ki jo je dizajniral izraelski modni oblikovalec Inbala Drora.

Beyonce je na 58. podelitev prišla kot presenečenje, saj v programu ni bila najavljena. Pojavila se je, ko je nihče ni pričakoval in s tem navdušila prisotne v dvorani, kot tudi Bruna Marsa, ko mu je izročila zlati gramofon.