Zabava

Anđa Marić dobila bitko

mv
18. 2. 2016, 09.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Hrvaška pevka Anđa Marić, ki je bila pred leti poročena s slovenskim kuharjem Primožem Dolničarjem, si končno lahko oddahne. Po šestih letih je namreč končno dobila skrbništvo nad 12-letnim sinom Gašperjem, s katerim živi v Zagrebu.

Mediaspeed
Mama in sin sta nad odločitvijo sodišča navdušena.

39-letna Anđa Marić se končno lahko sproščeno smeje. Po šestih letih boja na slovenskem sodišču je namreč končno prejela sklep, ki si ga je tako zelo želela. Sodišče ji je dodelilo skrbništvo nad 12-letnim sinom Gašperjem, ki je zaradi pravnih bitk svojih staršev izgubil kar nekaj let srečnega otroštva. Anđa je vmes za medije večkrat govorila o neizprosni bitki za sina, a ves čas tudi ponavljala, da nikoli ne bo izgubila upanja, da bo skrbništvo pripadlo njej. Primer se je vlekel odločno predolgo, dokler ga ni prevzela nova sodnica, ki je Marićevo takoj potolažila, da ne vidi smisla v tem, da se boj za skrbništvo vleče v nedogled, saj je Gašper že šestkrat jasno izrazil željo, da želi živeti z mamo.

Arhiv Svet24
Anđa je končno dobila skrbništvo nad sinom.

Gašper živi z njo v Zagrebu

Hrvaški mediji poročajo, da Gašper že leto in pol živi z mamo v Zagrebu, dvakrat mesečno pa obiskuje očeta v Ljubljani. Z njim preživi tudi polovico praznikov. Njegov oče Primož Dolničar novice o tem, da je skrbništvo pripadlo Anđi, ni najbolje sprejel, a odločitev je dokončna, je potrdila sodnica. Marićeva ne skriva veselja nad tem, da je dolgoletnega spora uradno konec, zdaj pa se namerava posvetiti svojemu zdravju. Pred leti so ji namreč diagnosticirali multiplo sklerozo.