Zabava

Kim Kardashian kot »101 dalmatinec«

TS
12. 2. 2016, 07.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Kim Kardashian se spet pojavlja v javnosti. V prozornem topu je pokazala svoje adute, ogrnila pa se je v plašč, ki spominja na Cruello de Vil iz 101 dalmatinca.

Instagram
Kim v javnosti prvič po porodu.

Kim Kardashian (35) in Kanye West (42) sta konec preteklega leta povila sina Sainta. Prvič po porodu sta se skupaj odpravila ven, pred oči javnosti in Kim že kaže svoje telesne adute.

Brez velikih temnih očal tudi tokrat ni šlo, a bolj kot na očala, so bili zagovorniki pravic živali jezni na njen krzneni plašč, ki je spominjal na film 101 dalmatinec

Takoj po porodu se je lotila vaj za lepšo postavo, saj si je želela nazaj točno takšno, kot jo je imela pred porodom. Shujšala je za deset kilogramov, njen cilj pa je, da jih izgubi vsaj še sedem. Tako bi njena teža bila idealna

Kim ima zadnje čase precej težav z možem Kanyejem, saj je, kot je povedala kritiziral poslovno sodelovanje sestre Kylie Jenner (18) s športno znamko Puma, za tem pa je večkrat izjavil, da je Bill Cosby nedolžna žrtev in ne posiljevalec.

Kim to seveda ni bilo všeč, ker se pač z njim ne strinja. Ljubosumna je na Kanyeja, saj misli, da medijsko pozornost preusmerja nase.

Instagram
Zagovorniki pravic živali nad Kim tokrat niso bili navdušeni