Zabava

Marc Jacobs si je izbral nove muze

Nejc Simšič
3. 2. 2016, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ameriški modni oblikovalec Marc Jacobs, ki se že nekaj časa ne omejuje več samo na tipične manekenke, je tokrat – vsaj tako pravijo modni poznavalci – zbral najbolj zanimivo in barvito paleto obrazov, ki bodo predstavljali njegovo novo kolekcijo.

Arhiv Svet24
Med Jacobsovimi muzami je tudi malce bolj »baročna« pevka The Gossip, Beth Ditto.

Priljubljeni modni oblikovalec Marc Jacobs je navdih in osebe, ki predstavljajo njegovo znamko, vedno rad iskal tudi izven manekenskih voda.

facebook
Ameriški oblikovalec Marc Jacobs spet ruši norme in postavlja svoje kriterije.

Našel jih je v znanih imenih, kot so Cher, Winona Ryder, Sofia Coppola, Willow Smith in Lana Wachowski, toda glede na fotografije, ki jih objavlja zdaj, je svojo paleto muz popeljal v nove višave.

reuters
Pevka Sky Ferreira ima po mnenju oblikovalca zelo zanimive poteze obraza.

Oblikovalec se namreč ni oziral na barvo kože, spol, težo, višino, starost in klasično lepoto, ampak je iskal lepoto zunaj standardnih (dolgočasnih) smernic.

Reuters
Legendarna igralka Bette Midler se je kampanje zelo veselila, saj je na snemanju uživala.

Novi obrazi njegove pomladno-poletne kolekcije so tako postali tudi igralka in pevka Juliette Lewis, pevka Beth Ditto (ki smo jo videli tudi na njegovi modni predstavitvi nove kolekcije) in njena žena Kristin, manekenki Bella Hadid in Natalie Westling, glasbenica Sky Ferreira, igralec Drew Droege (ki oponaša igralko Chloë Sevigny), igralka Christina Ricci, glasbenica Eliot Sumner ter igralka Bette Midler.

facebook
Igralka Christina Ricci je navdušena nad Jacobsovimi kreacijami.

Vsi komaj čakajo, da bo kampanja uradno zunaj, da vidijo končni rezultat slovitega oblikovalca, ki se trenutno posveča zvezdnicam in njihovim toaletam na prihajajočih Oskarjih.

facebook
Igralka Juliette Lewis bo tudi obraz kampanje za naslednjo sezono.