Zabava

Soraja ima dovolj in zapušča Srbijo

mv
31. 1. 2016, 14.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Srbska starleta Soraja se je odločila, da bo sledila številnim rojakom, ki so zapustili državo. Srbski mediji poročajo, da je že uredila vse dokumente in da bo spomladi zaživela v drugi državi.

Instagram
Soraja Vučelić

Uraden razlog za to še ni znan, dejstvo pa je, da ima starleta za sabo burne mesece. Najprej so ji razstrelili avto v Črni gori, kar ji je povzročilo veliko psihičnih težav in neprijetnosti na delovnem mestu. »Želim na novo začeti življenje nekje, kjer me ljudje ne poznajo in niso ljubosumni name,« je pred kratkim povedala Soraja. Če ne bi imela podpisane pogodbe za oddajo Kolo sreće, bi verjetno odšla že prej, tako pa mora počakati do konca snemanja.

Facebook
Soraja Vučelić

Menda naj bi od aprila dalje živela na Azurni obali, ki jo dobro pozna, saj je nekajkrat počitnikovala v Monaku in se tja vedno rada vrača. Še vedno se bo občasno vračala v Beograd in Črno goro zaradi dela, vendar nikoli ne bo ostala dlje kot teden dni. »Iskreno imam vsega v Srbiji dovolj. Moj odhod v tujino je bil samo vprašanje časa, na srečo so se stvari iztekle v korist selitve že zdaj, o podrobnostih pa pozneje,« je bila edina izjava, ki jo je Soraja dala srbskim medijem. Govori se, da naj bi v Franciji delala v turistični panogi.

facebook
Soraja Vučelić