Zabava

Charlie Sheen spet na zdravilih

mv
15. 1. 2016, 22.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Igralec Charlie Sheen je nedavno v intervjuju priznal, da je za nekaj časa opustil zdravila in se posvetil alternativnim oblikam zdravljenja v Mehiki, in s tem razburil svoje oboževalce, zdaj pa je potrdil, da je znova na uradnih zdravilih.

zimbio
Charlie se je vrnil k rešitvam uradne medicine.

Alternativna zdravila so bila le eksperiment, nič drugega, je priznal igralec. "Že kak teden ne jemljem zdravil. Ali tvegam življenje? Seveda. Pa kaj? Rodil sem se mrtev. A me ta del sploh ne prizadene," je v oddaji The Dr. Oz Show dejal z virusom HIV okuženi igralec Charlie Sheen. Ta izjava je mnoge razburila, toda po besedah njegovega menedžerja Marka Burga je igralec znova na uradnih predpisanih zdravilih: "Charlie je znova na zdravilih. Iskal je alternativne metode v Mehiki, toda ker ni bilo želenih rezultatov, je takoj spet začel jemati predpisana zdravila."

Profimedia
Alternativna zdravila mu niso pomagala.

Razočaran je bil nad alternativo

Igralec, ki je novembra priznal, da je HIV pozitiven, je dejal, da je bila alternativna oblika zdravljenja le eksperiment, nič drugega. Kajti Sheenovi izvidi so bili po alternativni terapiji veliko slabši, v njegovi krvi pa je bilo mogoče zaznati virus, ki ga prej, ko se je zdravil s predpisanimi zdravili, skorajda niso mogli zaznati: "Moram reči, da sem bil razočaran nad rezultati," je dejal igralec, ko je videl zadnje teste.