Zabava

Charlie Sheen ujet v intimnem položaju z moškim

Mojca Vakselj
25. 11. 2015, 21.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Medtem ko se še ni polegla afera, v kateri je Charlie Sheen priznal, da je okužen z virusom HIV spal s številnimi ženskami, ki niso vedele za njegovo bolezen, je že poskrbel za novo. Ameriški mediji namreč poročajo, da so odkrili videoposnetek, v katerem je igralec v intimnem odnosu z moškim.

zimbio
Sheen naj bi se omamljal in nato seksal z moškimi.

Ameriški spletni portal Radar Online trdi, da so se dokopali do videoposnetkov, na katerih se HIV pozitivni Charlie Sheen omamlja, nato pa seksa z moškim. Posnetki, bili naj bi trije, so menda nastali že leta 2011, medij pa ni izdal, kdo jim jih je posredoval. Sheen naj bi takrat redno užival crack, najemal drage hotelske sobe in vanje vabil postavne moške. na posnetku je vidno omamljen in svojemu gostu razlaga, da nima spolne bolezni, nato si skupaj ogledatapornografski film, pozneje pa oralno zadovoljita drug drugega. Seveda se ni končalo le pri tem, saj naj bi se zvezdnik z moškim nato še strastno poljubljal, se masiral in do jutra seksal v različnih položajih.

Igralčev odvetnik seveda zanika obstoj intimnih posnetkov igralca z drugimi moškimi.

Posnetki del stare tožbe?
Neuradno naj bi bili posnetki del zvezdniške tožbe izpred nekaj let, ko je neznani moški Sheena tožil zaradi okužbe s herpesom. Oškodovani je zahteval odškodnino 20 milijonov dolarjev, a sojenja nikoli ni bilo, ker naj bi igralec z moškim dosegel dogovor zunaj sodišča. Nasprotno od trditev prej omenjenega medija Charliejev odvetnik trdi, da posnetki, ki so dolgi približno 30 sekund, nimajo prav nič z nobeno tožbo in nikakor ne prikazujejo tega, kar so poročali na Radar Onlinu.