Zabava

To je dokaz, da je zvezdnica noseča!

mv
11. 12. 2015, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Srbski mediji poročajo, da je hrvaška pevka Severina noseča ter da bo njen sin Aleksandar že poleti dobil bratca ali sestrico. Kot dokaz navajajo fotografijo, ki jo je pevka objavila na spletu, in trdijo, da črna obleka razkriva nosečniški trebušček.

Srbski mediji neumorno poročajo o tem, da bosta Igor in Severina Kojić v roku pol leta postala starša. Napovedujejo, da bo pevkin triletni sin Aleksandar poleti dobil bratca ali sestrico, noseča pevka pa ne bo več mogla dolgo skrivati veselega pričakovanja.

In zakaj so tako prepričani o tem?
Menda zato, ker ena od zadnjih fotografij, ki jih je Severina objavila na instagramu, jasno razkriva nosečniški trebušček. Črna čipkasta obleka se ji tesno prilega in nakazuje izboklino, ki naj bi pomenila, da nosi otroka. Severina govoric uradno seveda še ni komentirala in jih tudi ne bo, dokler njen trebuh ne bo tako velik, da ga bo res nemogoče zakriti.

Severina naj bi bila noseča z Igorjevim otrokom.

Skrivnostna do konca
Tudi pri prvi nosečnosti je bila skrivnostna skoraj do konca, dokler ni tri mesece pred porodom na koncertu obiskovalcem zaupala, da bo prvič postala mama. Mali Aleksandar je na svet prijokal 20. februarja 2012, pevka pa se je na porodu pošteno namučila. Glede na to, da ima zdaj že 42 let, bo nosečnost verjetno malce bolj naporna od prve, a pevka si tako močno želi Igorjevega otroka, da bo vse morebitne težave zagotovo stoično prenesla.

instagram
Črna obleka, ki naj bi razkrivala nosečniški trebušček.