Zabava

Severina in Goran skupaj preživela nepozaben dan

7. 12. 2015, 13.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Pesem ''Sta' je svit'' bi lahko bila v katerikoli Disneyevi risanki. Lepa, enostavna, emotivna, pesem “za zmeraj”…, nam je povedala Severina po snemanju spota za pesem, ki najavlja muzikal “Naša bila štorija”, ki ga podpisujeta Neno Ninčevič in Goran Karan z aranžmajem Nenada Šiškova.

YT
Goran in Severina sta skupaj zelo uživala

YT
Čutna skladba polna ljubezni

Spot za pesem “Sta je svit” so snemali v Splitu, kjer se tudi odvija ljubezenska zgodba muzikala 'Naša bila štorija'. Tako Severina kot Karan sta bila navdušena nad izbiro lokacije, saj sta oba odraščala prav v Splitu.

“Od začetnega kadra v Dioklecijanovi palači je bil občutek neverjeten. Za naju dva se je čas začel vrteti nazaj… Split naju je spustil v svoje srce, da s pesmijo obudimo to ljubezensko zgodbo.”, nam je zaupal Goran Karan, ki poleg tega, da sopodpisuje muzikal v njemu tudi igra glavno vlogo.

Karan bo v muzikalu igral Dujo, mladega nogometaša Hajduka, ki je zaljubljen v hčer direktorja Vinka, lepo Ano. Zaradi starih zamer med družinama, je Dujina in Anina ljubezen prepovedana, onadva pa se odločita, da se je za ljubezen vredno boriti kar nam pove že moto muzikala “sve ča ljubav složi nije grij”. Pesem ''Sta' je svit'' predstavlja Anin in Dujin dialog v najtežjih trenutkih in Severina ter Karan sta v spotu prikazala žalost, ki jo občutita glavna lika muzikala.

“Severina je vrhusnko scensko bitje, prelepa ženska in sodelavec, ki bi si ga želel vsak. Snemanja spotov so dolgotrajna in zahtevajo mnoga ponavljanja.. Zahvaljujoč režiserju Darku Drinovcu sva skupaj s Severino zares uživala.”, nam je o snemanju spota še dodal Karan.

Arhiv Svet24
Severina je sijala v vsej svoji lepoti.

Vseh pesmi v muzikalu bo 16 ter bodo pod okriljem založniške hiše Scarnoda tudi izdane kot album, sodelovala pa bodo imena ko so Tedi Spalato, Danijela Martinović, Giuliano, Arijana Čulina, Snježana Sinovčić-Šiškov te Stefan Kokoškov.