Zabava

Nataša ostala brez vsega sredi Amsterdama

mv
10. 12. 2015, 22.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Srbska pevka Nataša Bekvalac se je nadvse veselila izleta v Amsterdam, kamor je odletela, da bi si ogledala koncert kraljice popa Madonne, a je vtis potovanja pokvaril neljub dogodek. V središču Amsterdama so jo namreč oropali in v trenutku je ostala brez vsega.

instagram
Nataša Bekvalac

Neprijetno izkušnjo je pevka opisala tudi na svojem instagramu, kjer je objavila fotografijo, kako vstopa v srbsko veleposlaništvo v Haagu. »Se vam je kdaj zgodilo, da so vam sredi belega dneva v Amsterdamu ukradli torbo, v kateri ste imeli denar, telefon in potni list? Težko je opisati občutke, ki me ob tem prevevajo … In tako sem namesto še enega lepega dneva v družbi prijateljice na Nizozemskem preživela dan na ambasadi v Haagu,« je bila besna Bekvalčeva, ki jo je kraja menda povsem spravila iz tira.

Prijateljici je zaupala, da je Nizozemska nekaj časa ne bo videla, obžalovala je tudi, da je zaradi Madonninega koncerta odpovedala enega svojih nastopov v Srbiji, na koncu pa so jo še oropali.

Pevka ima sicer zadnje čase precejšnje težave z denarjem, a za izlet v Amsterdam, ki jo je stal veliko več, kot je predvidevala, je očitno zbrala.