Zabava

Na urgenco zaradi zapeljevanja

Irena Pirman
7. 12. 2015, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Elizabeth Hurley od oboževalca vsak teden dobi spodnjice.

Fox International
Elizabeth se rada spogleduje.

Pravijo, da ljubezen boli. Elizabeth Hurley vam bo potrdila, da to drži, in to dobesedno. Zapeljiva 50-letna angleška kraljica iz serije The Royals priznava, da se tudi za kamero neutrudno spogleduje, a je zaradi pretiranega prizadevanja že večkrat pristala tudi na urgenci. »Spogledujem z vsemi – moškimi, ženskami, živalmi, predmeti, da se le zabava nadaljuje,« se šali. Je lepa in uspešna, toda njene tehnike zapeljevanja niso tako elegantne, kot bi si želela. Zaradi nekaterih bi zlahka pristala v oddajah v smešnimi posnetki. »Če se z nekom spogledujem ali mi je nekdo všeč, se včasih šopirim in kdaj postanem nerodna, zato sem se zares že nekajkrat poškodovala. Zaradi spogledovanja sem bila vsaj šestkrat na urgenci.«


Nekoč je na počitnicah skušala škarjasto skočiti v visečo mrežo, da bi pritegnila pozornost potencialnega snubca, a jo je odneslo čez. Pristala je na tleh in izgubila zavest. Spet drugič je moškega povabila na svojo farmo in proti njemu tekla čez travnik, dokler se ni z nogo zataknila v zajčjo luknjo. Padla je na obraz in si zlomila gleženj. »Ker me ni mogel nositi na rokah, si me je zavihtel kar čez ramo,« se osramočeno spominja.
Nerodna gor ali dol, moški jo še vedno obožujejo. Eden ji tako po vsakem delu serije The Royals pošlje svoje spodnjice. »Nisem se odločila, ali mi to laska ali straši,« dodaja Angležinja.

»Zaradi spogledovanja sem bila vsaj šestkrat na urgenci.«