Zabava

Aktualov rojstni dan se seli v Stožice

Alesh Maatko
2. 11. 2015, 08.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Radio Akutal, v Sloveniji znan kot najboljši radio za pravo zabavo, ki se lahko pohvali s kar štirimi razprodanimi koncerti v Hali Tivoli, bo letos znova praznoval rojstni dan s svojimi številnimi zvestimi poslušalci.

Nove vstopnice bodo na voljo od 4. novembra. Zaradi izjemnega zanimanja si lahko zadnjih 1500 vstopnic zagotovite na vseh Eventimovih prodajnih mestih. 

A ker so letos vstopnice v preprodaji pošle v neverjetnih desetih dneh, so se organizatorji (Event24) odločili, da tokratni Aktualov rojstni dan – zaradi izjemnega zanimanja – prestavijo v dvorano Stožice. Tam bodo v petek, 4. decembra, zbrano publiko zabavali Davor Borno, Klapa Kampanel, zasedba Kingston, Davor Radolfi in skupina Ritmo Loco, na rojstnodnevni zabavi ne bo manjkala niti priljubljena Grupa Vigor.

Promo foto
Klapa Kampanel

GLASBENIKE IZBRALI POSLUŠALCI

Na velikem koncertu v Stožicah, ki ga bo vodil zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas in Aktualov radijski voditelj Klemen Bunderla, obiskovalce čakajo številna presenečenja, uživali bodo lahko v pravem glasbenem spektaklu.

M24
Klemen Bunderla

Za dobro voljo bo poskrbel Davor Borno, ki je eden najbolj priljubljenih hrvaških pevcev, znan tudi po tem, da na odru naredi pravi žur. Za pridih Mediterana bodo poskrbeli člani Klape Kampanel, manjkala ne bo niti slovenska zasedba Kingston, ki zna s svojimi uspešnicami, kot so Republika banana, Cela ulica nori, Hotel modro nebo, Danes je moj dan, Mi delamo galamo, pričarati edinstveno vzdušje.

Promo foto
Vigor

Vstopnic, ki ste jih kupili za Halo Tivoli, ni treba zamenjati, saj veljajo prav tako za prizorišče v Stožicah.

Prihaja prav tako največji hrvaški izvajalec latino glasbe, Davor Radolfi; svoje oboževalce razveseljuje že 25 let, izdal je že več kot 15 albumov, v svoji bogati karieri beleži že več kot 3500 koncertov. Na željo poslušalcev bo nastopila tudi Grupa Vigor, ki je nastala leta 1992 in velja za eno najbolj priljubljenih hrvaških skupin v zadnjem letu. A to še ni vse! V Stožicah bodo poleg omenjenih glasbenikov nastopili posebni gosti, za katere vse do koncerta ne bomo izvedeli, kdo so.

Pozor, število vstopnic za rojstnodnevno praznovanje v Stožicah je omejeno.

Promo foto
Davor Radolfi