Zabava

Ana Marija Mitič ni več ...

D.T.P. / Zvezde
1. 11. 2015, 10.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Ana Marija, ampak Ana Maria. Zakaj? »Ne, to ni zaradi numerologije in ne zato, da bi se mi odprle čakre, da bi mi lasje hitreje rasli ali da se ne bi starala,« je v svojem slogu odgovorila Ana Maria Mitič, ko jo je Miha Šalehar vprašal, ali res ni več Ana Marija.

Mediaspeed
Ana Maria Mitič hoče biti to, kar zares je.

Igralka je pojasnila, da je njeno pravo ime pravzaprav Ana Maria, le da nikoli ni bila občutljiva ne za j v imenu ne č ali ć v priimku, tudi takrat ne, ko se je v medijih začel pojavljati napačen zapis njenega imena.

»Zdaj pa sem prišla do določenih let in sem se odločila, da bom bolj poskrbela za to, kar sem – da se bo pisalo tako, kot so mi starši dali ime.«

Ana Maria, ki ima svoje ime tako zapisano tudi na svoji uradni spletni strani in na Facebooku, pa ni edina, pri kateri smo prebrali drugačno ime, kot smo ga vajeni: v risanem filmu Vrvež v moji glavi (pa tudi denimo pred časom v Razbijaču Ralphu) je med slovenskimi igralci, ki so risanko sinhronizirali, kot igralka pa tudi režiserka podpisana Tatjana Ribič Đurič in ne Tanja, kot jo sicer poznamo.