Zabava

Bomo Ceco gledali v resničnostnem šovu?

mv
6. 10. 2015, 20.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Ustvarjalci srbskih resničnostnih šovov si že nekaj časa prizadevajo, da bi v eno od oddaj privabili pevko Svetlano Ražnatović – Ceco. Slednja zavrača še tako mamljive ponudbe, zdaj pa je tudi odkrila, zakaj.

Ceca je srbskim medijem na vprašanje, zakaj se tako krčevito izmika nastopu v resničnostnem šovu, odgovorila, da je nastopi v takem televizijskem programu ne zanimajo, ker je njeno življenje en velik resničnostni šov. »Ko sem se odločila, da se podam v svet zabave, sem zavestno sprejela odločitev, da moje življenje nikoli več ne bo le moje. S tem sem v to potegnila tudi moja otroka, ki sta pristala v medijih le zato, ker sem ju jaz rodila,« je razložila pevka in dodala, da je v resničnostnih šovih zagotovo ne bomo videli.

Twitter

Znani Srbi jih obožujejo

Ceca je ena od redkih srbskih estradnic, ki se tako uspešno izmikajo resničnostnim oddajam, ki so obsedle njene rojake. »Ne bom šla v neki šov le zato, ker so se vsi drugi srbski zvezdniki odzvali povabilu k sodelovanju. Preveč dobro se zavedam pasti življenja pod žarometi in tudi brez tega, da me 24 ur na dan spremljajo kamere, se vsak dan srečujem s posledicami svoje izbire, da sem postala javna oseba,« je razkrila Ceca in dodala, da to ne pomeni, da obžaluje, da je slavna, le prioritete si je skrbno in natančno začrtala. »Plačujem ceno za svoje javno življenje, vendar je absolutno vredno tega, da lahko počnem, kar sem si vedno želela,« meni Ražnatovićeva, ki upa, da bosta ponudbe za sodelovanje v resničnostnih šovih zavrnila tudi njena otroka Anastazija in Veljko.