Zabava

Robbieja Williamsa v Sloveniji izdalo zdravje, nastala je prava panika

Nejc Simšič
22. 9. 2015, 09.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Kar dva dni je v slovenski prestolnici preživel priljubljeni pevec Robbie Williams, ki je k nam priletel na snemanje nove reklame.

Profimedia

Profimedia

V Ljubljani se je pred dobrim tednom mudil še en zvezdnik svetovnega kova, a mu je obisk mesta v celoti uspelo skriti pred javnostjo. Iz zelo zanesljivih virov smo izvedeli, da je Ljubljano obiskal svetovni zvezdnik Robbie Williams, ki je v Slovenijo priletel zaradi snemanja nove reklame.

IZDALO GA JE ZDRAVJE  

Britanski zvezdnik je v Slovenijo priletel z zasebnim letalom, nato pa so ga s posebnim avtomobilom pripeljali v Grand hotel Union. Nastanjen je bil v predsedniškem apartmaju, kjer naj bi nočitev stala okoli dva tisoč evrov. A snemanje oglasa za znano podjetje pravzaprav ni uspelo, saj je Robbieja izdalo zdravje. Zgrabila ga je huda bolečina v križu, zaradi česar je med ekipo zavladala prava panika. Po naših informacijah so zvezdniku naročili kiropraktika, bolečin pa ni želel lajšati s protibolečinskimi tabletami in jih je gladko zavrnil. Namesto da bi snemal reklamo in užival v prelepi Ljubljani, je tako dva dni ležal v hotelski sobi, nato pa so ga z zasebnim letalom odpeljali nazaj v domačo oskrbo.

SNEMAL NAJ BI V VIBI

Po naših informacijah bi moral Robbie Williams oglas za tuji trg snemati v ljubljanskem Viba filmu, kjer so se kar nekaj časa pripravljali na prihod zvezdnika, vsi so tudi podpisali strogo zavezanost k molčečnosti. A naš vir na Vibi je potrdil le, da zvezdnika ni bilo v njihovih prostorih zaradi zdravstvenih težav. Zdaj je le še vprašanje, ali bodo v naslednjem poskusu snemanja reklame prav tako obiskali Ljubljano?