Zabava

Na dan prišle pohujšljive fotografije Inje Zalte

W.Y.
5. 9. 2015, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Seksi lepotička Inja Zalta, ki trenutno blesti v novi seriji Usodno vino, kjer igra glavno vlogo mlade Nine Dolinar, ima za seboj burno zgodovino. Predvsem so moški navdušeni nad njenimi razgaljenimi fotografijami.

Sašo Radej

Ko človek malo pobrska po arhivu, lahko najde marsikaj sočnega. Tudi o novi zvezdnici na slovenski estradni sceni, 21-letni Inji Zalta.

Sašo Radej

Lepotička namreč ni tako zelo nov obraz na sceni, saj ima za seboj že marsikak zanimiv uspeh. Inja  je predvsem znan obraz številnih lepotnih tekmovanj na domačih tleh. Med prvimi lepotnimi nazivi, ki jih je osvojila, je bila lenta znane revije za najstnice, ki jo je prejela leta 2008, ko je pometla s konkurenco. Takrat je kot 14-letnica priznala, da lepota ni vse, sebe pa je opisala kot nasmejano, zanimivo, skrivnostno, energično in zasanjano.

Sašo Radej

Med drugim se je preizkusila na številnih drugih tekmovanjih, od koder je odnašala domov lente za mis simpatičnosti, bila je tudi med finalistkami Miss Earth Slovenija in postala obraz srebrne linije nakita znane slovenske zlatarne. Lepotičko smo pred časom lahko občudovali tudi na Planet TV, in sicer v oddaji Moj dragi zmore, kjer je Nini Osenar ukradla šov. Nina je namreč prejela pismo oboževalca, ki pa si ni želel zmenka z njo, ampak z Injo.

A bolj kot vse to so nam v oči padle fotografije seksi Inje, ko je pred leti nastopala na modni reviji, kjer se je prelevila v poredno policistko in vročo sobarico. Predvsem moški komentarji so zgovorni, zavladalo je vsesplošno navdušenje nad njenimi razgaljenimi fotografijami.

Sašo Radej