Zabava

Znani Slovenci na facebooku

mv
4. 9. 2015, 20.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Spremljate znane Slovence na facebooku? Dovolite nam, da jih lovimo za vas!

facebook

1- Saša Lendero 

»Najina princeska je stopila v prvi razred ... Starša sva ponosna, razdvojena, malo jokasta in vznemirjena (seveda navzven kaževa le prvo, hehe). Ari pa je samo navdušena!« je priznala Saša Lendero in objavila fotografijo svoje prvošolke Arije. 

facebook

2- Suzana Jakšič 

»Še včeraj si racala v pleničkah, danes pa ponosna prvošolka. No, jaz sem bolj ponosna. Srečno, moja draga Ella! Želim ti simpatične učitelje, zanimivo snov, v redu sošolce, okusna kosila in tvojo pridnost, ki jo boš potrebovala vsaj naslednjih 17 let,« je ponosna babica Suzana Jakšič zapisala, ko je svojo prvo vnukinjo pospremila v šolo.

facebook

3- Hannah Mancini 

Hčerka pevke Hannah Mancini Astrid je letos postala četrtošolka in glasbenica je priznala, da so se stvari že začele spreminjati. »Najin pogovor danes zjutraj: 'Morala bi obleči svojo novo majico, tako prikupna je videti na tebi.' Astrid: 'Mami, ti imaš svoj stil, jaz pa svojega,'« je zapisala Hannah ob fotografiji svoje modno ozaveščene edinke.  

facebook

4- Špela Grošelj 

»Foto spomin na moj prvi šolski dan … Davnega leta 1991,« je bila nostalgična Špela Grošelj, ki je z delitvijo svojega spomina prvošolčkom zaželela uspešen prvi šolski dan.