Zabava

Klemen Bunderla naredil več kot 100 selfijev

K.Š.
10. 8. 2015, 10.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Klemen Bunderla je že od nekdaj zelo velik ljubitelj selfijev, kar lahko opazi čisto vsak, ki klikne na njegov profil. Kot tak ima vedno pri sebi telefon, s katerim ovekoveči vse zabavne trenutke življenja. In seveda tudi v Portorožu ni bilo nič drugače.

O petkovem koncertu in celem dnevu pred velikim nastopom nam je Klemen povedal: »Dan se je že začel sumljivo dobro – na poti ni bilo gneče, na tonsko vajo smo prišli pol ure prej, s fanti smo se super počutili, naredili nekaj zabavnih fotk, večer pa ... Že ko so Vigorji začeli, je bilo jasno, da so v Avditoriju sami pravi žurerji! Energijo bi lahko rezal ... Ure in ure bi lahko igrali za tako občinstvo. Sploh nisem hotel z odra. Še dobro, da sem moral vrniti kombinežo oziroma tuniko ali karkoli sem že imel na sebi. Bilo je še več hudih bejb, kot sem pričakoval. Imamo najboljše fenice! Več kot 100 selfijev, fotk, poljubčkov, za en par smo pripravili presenečenje za 30. rojstni dan ... Tako sta bila presrečna, da sta se fotografirala z nami in Vigorji! In srečal sem prvo osebo, ki ima enaka očala kot jaz! Takih norcev res ni veliko.«

Mi pa lahko dodamo, da je Klemen s svojo srčnostjo in prijaznostjo res eden najbolj pozitivnih ljudi, ki se gibajo po slovenskem medijskem prostoru.