Zabava

Na Švedskem aretiran Snoop Dogg, zaradi …

B.K.
28. 7. 2015, 12.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Minuli vikend so v švedskem mestu Uppsala aretirali slavnega ameriškega rapperja, Snoop Dogga, ker je bil, ne boste verjeli, pod vplivom indijske konoplje.

Reuters

Snoop je v mestu Uppsala končal s koncertom, kmalu za tem pa ga je aretirala švedska policija in ga odpeljala na odvzem urina. Ni še jasno ali je ameriški glasbenik vozil pod vplivom konoplje, a to niti ni važno, saj po švedskih zakonih ni dovoljeno biti zadet niti, če ne voziš.

»Policija, ki je izvajala cestni nadzor je opazila, da je Snoop Dogg očitno pod vplivom prepovedanih drog. Zato je bil aretiran, odpejan na policijsko postajo, kjer je opravil urinski test. Incident je trajal nekaj minut. Ko je bil preskus opravljen, je odšel,« so sporočili švedski možje in žene postave.

Snoop je sicer video v katerem izraža nestrinjanje z aretacijo posnel že med vožnjo v marici, kasneje pa je na spletu še zapisal: »Vsi moji švedski oboževalci, krivite lahko svojo policijo za to, da me nikoli več ne boste videli v svoji lepi državi…. In še vedno kadim.«