Zabava

Zlatko presenetil otroke in vzgojitelje

Nejc Simšič
28. 7. 2015, 10.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Eden najbolj priljubljenih slovenskih raperjev Zlatan Čordić - Zlatko je pred dnevi poskrbel za veselje številnih otrok. V sklopu dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh, ki že trinajst let zapored omogoča počitnice otrokom iz socialno šibkih družin, je nasmejani Ljubljančan poskrbel za presenečenje.

Matia Ščukovt

Medtem ko je 500 nadobudnih otrok s širokimi nasmehi čofotalo na letovanju na Debelem rtiču, jih je nenapovedano prišel pozdravit raper Zlatko. Za to priložnost se je pripeljal iz Ljubljane, saj se zaveda pomena dobrodelnosti in kaj takšna stvar pomeni otrokom.

»Imel sem se zelo lepo in tole bi povedal: otroci so naša realnost. To, kar vanje vložimo, pa je enako naši prihodnosti. Z veseljem sem se odzval vabilu. Podpiram namreč tovrstna letovanja, saj je to, kar počnejo prostovoljci, krasno poslanstvo, poleg tega pa spodbujam tudi aktivnosti na svežem morskem zraku, proč od računalnika in televizije,« je priznal raper, ki je otrokom polepšal večer na brezskrbnem letovanju.

Matia Ščukovt

DOBIL JE MEDALJO PRIJATELJSTVA  

Zlatko pa ni presenetil samo otrok, ampak tudi vzgojitelje, ki na Debelem rtiču že tedne prostovoljno skrbijo za otroke. Sploh ena je velika Zlatkova oboževalka in njegov obisk je bil zanjo več kot nagrada za srčno delo. »Urška je njegova velika oboževalka, a je tudi to presenečenje, tako kot večino stvari v svojem življenju, delila s kopico otrok. Ti so bili nad Zlatkom popolnoma očarani, z njim so najprej prepevali, potem pa se še precej družili. Ob koncu so mu podarili medaljo prijateljstva, ki je je bil glasbenik zelo vesel, saj še nikoli prej ni dobil nobene kolajne,« je z zadovoljnim nasmeškom povedala Gabrijela Kukovec Pribac, pedagoška vodja.

Matia Ščukovt

Matia Ščukovt