Zabava

Znani Slovenci se prijavljajo na Kmetijo

mv
24. 7. 2015, 19.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Planet Tv trenutno zbira prijave za novo sezono šova Kmetija: Nov začetek in pričakovati je bilo, da se bo prijavilo tudi nekaj obrazov, ki jih poznamo že od prej. V Sloveniji namreč ni nič nenavadnega, če se tekmovalci enega šova prijavijo na več resničnostnih projektov.

Pro Plus

Tako sta med prijavljenimi za letošnjo Kmetijo menda tudi Emi iz Bara in Žiga iz Big Brotherja. Emi je sicer govorice že zanikal in pravi, da če se je njegovo ime znašlo na seznamu potencialnih kandidatov, ga je verjetno prijavil njegov kolega in da je šlo za šalo. Pravi namreč, da na Kmetiji ne bi zdržal, saj je obseden s čistočo.

Planet Tv

Prijave so sicer že zaključene in prav zanima nas, s kom nam bodo v ruralnem okolju »postregli« letos. Če sta Emi in Žiga edina znana obraza, ki sta si želela v šov, potem je to bistveno manj, kot je bilo slovenskih estradnikov, ki so si želeli v Bar. Tam so se med prijavljenimi namreč znašli tudi lepotna kraljica Jinny Ribič, nekdanji zmagovalec Kmetije Matej Drečnik ter pevec Matjaž Živkovič-Maki, ki je trenutno v Kambodži, kjer vodi svoj lastni terapevtski center.

Svet24

Med znanimi Slovenci, ki smo jih lahko videli v več resničnostnih projektih, nedvomno izstopa Suzana Jakšič, ki se je preizkusila tako v Big Brotherju kot na Kmetiji, v resničnostnem šovu pa je svojo glasbeno pot začel tudi Klemen Bunderla, ki se je Sloveniji predstavil na X Factorju, pozneje pa smo ga gledali v oddaji Znan obraz ima svoj glas.