Zabava

S kom je Blaž na morju?

J.U.
24. 7. 2015, 10.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Tudi Modrijani so komaj dočakali poletje, da se zapeljejo na morje vsaj za kakšen dan. Letos so si ga privoščili celo nekaj dni, Blaž pa si je še posebej vzel čas za počitek.

Promo.

Priljubljen Modrijan Blaž Švab je preskočil marsikatero poletje, saj je bilo dela preveliko, da bi lahko v miru počival in poležaval na plaži. "Raje ne grem, kot pa da še na morju delam." Tako je ostal doma, tudi kadar so vsi ostali člani šli na oddih vsaj za kakšen dan.

Letos pa je bilo drugače. "S fanti smo se zmenili, da imamo nekaj dni prostih, da si oddahnemo drug od drugega in se zmenili kdaj in kje se dobimo na naslednji veselici." razlaga Blaž in navdušeno nadaljuje "Odločil sem se, da se zares naspim, da ob morju zares vsak dan poležavam, da si naberem novih moči."

In kaj se je zgodilo potem, ga radovedno vprašamo, ker slutimo, da zgodba nekaj obeta. "Dosežem svoj končni morski cilj, razložim prtljago in grem raziskovat okolico. Ni minilo pol dneva, ko smo se v istem kraju, brez da bi vedeli drug za drugega srečali vsi štirje Modrijani!" se zdaj že glasno smeji Blaž, ki nam je zaupal, da sta si dva rezervirala sobo celo v istem hotelu.

Vse kaže, da so fantje tako usklajeni, da celo enako razmišljajo. Sicer pa, koga pa imaš ponavadi s seboj na morju? Družino seveda. In Modrijani to zagotovo so. Uživajte!