Zabava

V gatah je skrival drogo

Sonja Javornik
23. 7. 2015, 07.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Minuli konec tedna so na mejnem prehodu med Srbijo in Bosno policisti aretirali zvezdo balkanske folk glasbe Sinana Sakića, saj so v njegovih spodnjih hlačah našli kokain.

Promo foto

Sinana je na koncert peljal sin, a so bili policisti očitno pozorni na znanega pevca, za katerega se je že dalj časa govorilo, da naj bi si do boljšega razpoloženja pomagal z nedovoljenimi substancami. Menda naj bi policistom razlagal, da pač potrebuje drogo, ker ga čaka koncert; na tega je pozneje tudi prišel, saj je bila količina droge manjša, torej namenjena osebni uporabi.

Zanimivo je, da so na nedavnem koncertu Dragana Kojića Kebe, ki je bil sicer v središču zanimanja predvsem zaradi svojega sina in bodoče snahe Severine, obiskovalci opazili, da je Sinan nastopil v zelo nenavadnem razpoloženju, torej so posumili, da je bil zadrogiran.

Osebni album

Sinan se sicer ni odzval na klice novinarjev, se je pa prijateljem javil prek facebooka, kjer je napisal: »Dragi prijatelji, na vse novinarske napise sem se navadil. Do zdaj so me že neštetokrat pokopali, imel sem levkemijo, pa raka jeter, raka pljuč … Pisalo je, da veliko pijem in se drogiram. Te dni pa sem šokiran nad novimi naslovi … A vse sem preživel, tako da bom tudi to …«