Zabava

Očarali z muzikalom

alesh.maatko@svet24.si
14. 7. 2015, 21.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

V kraju Molinella blizu italijanske Bologne je šestnajst plesnih parov svetovnega kova pričaralo nepozaben plesni dogodek.

Promo foto

Med njimi sta bila tudi Tjaša Vulič in Luca Bussoletti, ki sta vrhunska športna plesalca ter nosilca nazivov dvakratna svetovna prvaka v kombinaciji desetih plesov med profesionalci in osemkratna državna prvaka v standardnih plesih. Plesni muzikal na prostem z naslovom After All – zgodba o uspehu je več kot pet tisoč obiskovalcev pustil brez besed. Dogodek je organiziral plesni klub, kjer Tjaša in Luca nabirata plesno znanje že zadnjih dvanajst let. Z njim pa so poskrbeli za promocijo plesa in proslavili 20 let delovanja plesnega kluba.

NASTOP V PETIH PLESNIH TOČKAH

Tjaša in Luca sta bila nad vzdušjem navdušena in hkrati ponosna, da so skupaj s še petnajstimi plesnimi pari, od katerih so trije prav tako nosilci nazivov svetovni prvaki, pričarali tak plesni spektakel, ki bo marsikomu za vedno ostal v spominu. Nastopila sta v petih plesnih točkah in atmosfera je bila po njunih besedah fantastična.

Promo foto

NASTOP JE IMEL POSEBEN POMEN

»Ta nastop ima za oba z Luco prav poseben pomen. Ko smo pred 12 leti organizirali prvi tak dogodek, je bil to najin prvi skupni javni nastop. Tam sva prvič pokazala, kako se ujameva in kaj skupaj znava. Zato gre za res čustven nastop, ki nama ogromno pomeni,« je še povedala Tjaša. Veseli smo, da sta se tako ujela in si ustvarila tako bogato in uspešno plesno kariero.