Zabava

Vsak dan jo kaj nasmeje

Sonja Javornik
13. 7. 2015, 22.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Lepotička Sara Savnik, mis universe 2013, se je ravno odpravljala na Šrilanko, ko smo jo ujeli in prosili za odgovore na naša poletna vprašanja.

Luka Podgornik

Lepotička Sara Savnik, mis universe 2013, se je ravno odpravljala na Šrilanko, ko smo jo ujeli in prosili za odgovore na naša poletna vprašanja.

Kaj vas je nazadnje nasmejalo?

Vsak dan me kaj nasmeje, vedno se pripeti dogodek ali me obišče oseba, ki mi nariše nasmeh na obraz. Moj brat Patrik je strokovnjak za šale in me večkrat nasmeje do solz

Zakaj ste nazadnje jokali?

V petek sem imela prenatrpan urnik, veliko stresa in neresni ljudje so memalo razžalostili, a me je pozitiva ljudi moje ekipa v trenutku spravila v dobro voljo. (smeh)

Kaj lepega ste naredili danes?

Ker čez nekaj ur že četrtič letim na Šrilanko, je današnji dan posvečen pakiranju, pranju oblačil in urejanju zadnjih poslovnih projektov ter intervjujev.

Zakaj imate radi poletje?

Ker je preprosto božansko. Pozitiva, vroči in daljši dnevi, ljudje so veliko bolj sproščeni in prijazni. Toplo sončece in morski valovi so pa pika na i.

Kako prenašate vročino?

Odlično, brez večjih težav. (smeh)

Katero knjigo priporočate za na pot?

V mladostniških letih sem bila veliko bolj pridna pri branju kot zdaj. Načeloma me pritegne lahko sproščeno čtivo z zelo zanimivo vsebino.

Katera skladba vas je navdušila to sezono?

Visoko nad oblaki, Neisha zagotovo in Enrique Iglesias, Bailando.

Kateri film priporočate za dolge poletne noči?

Kako romantično komedijo, grozljivko ali Spartacus, televizijsko serijo.

***Podpis pod sliko, ki je čez pol strani: Mis universe 2013 je zaradi poka petarde pred leti utrpela okvaro sluha, zato mora še danes nositi slušni aparat.

POVDAREK Sara nima vzornika, po katerem bi se zgledovala.***