Zabava

Slovenec navdušil Janice Dickinson

M.V.
4. 7. 2015, 13.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Mladi slovenski fotograf Tibor Golob je vrsto let skrbel za fotografije znanih Slovenk, ki ne skrivajo, da so naravnost navdušene nad njegovim delom, zdaj pa se je nadebudniumetnik odločil, da bo osvojil tudi ZDA.

Facebook

Trenutno je spet v Los Angelesu, kjer pridno fotografira, vmes pa mu je s svojimi fotografijami uspelo pritegniti pozornost prav posebne dame, ki je samo sebe označila za prvi supermodel na svetu.

Facebook

Mladega Tiborja čaka velika priložnost čez lužo, njegov talent je namreč prepoznala legendarna manekenka Janice Dickinson.

Govorimo seveda o ekscentrični Janice Dickinson, ki smo jo Slovenci spoznali tudi kot eno od žirantk v resničnostnem šovu Ameriški top model. »Začel svojo kariero zaradi Ameriškega top modela, kjer je bila sodnica, danes pa je sedela ob meni in ocenjevala moje delo in bila navdušena,« je Tibor zapisal na svojem facebooku. Dickinsonova je menda navdušena nad mladim slovenskim talentom in prepričani smo, da se bo domov vrnil z novimi kariernimi priložnostmi. Z Janice sta se pred časom spoznala prek družbenih omrežij, nad njegovim delom pa je bila 60-letnica tako navdušena, da sta se dogovorila za sestanek. Sestanek je bil menda izredno uspešen in bo čez 14 dni obrodil sadove, saj naj bi takrat potekalo že prvo fotografiranje znane manekenke.