Zabava

Hčerka Kustorice zaljubljena v princa

Mojca Vakselj
27. 6. 2015, 16.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

V Srbiji odmeva sveža ljubezen hčerke režiserja Emirja Kustorice in princa Aleksandra Karađorđevića III., nesojenega srbskega prestolonaslednika. Par je zaljubljen do ušes, a se za zdaj še skriva pred očmi javnosti.

Instagram

Dunja, hčerka in ljubljenka Kustorice, je skromno dekle, ki si ne želi pozornosti, kot je je na vsakem koraku deležen njen oče, in ravno to, želja po zasebnosti, naj bi jo prepričala pri mladem potomcu kralja Karađorđevića. Par se je spoznal prek skupnih prijateljev in na začetku ju je povezovalo le lepo prijateljstvo.

»Delita si pogled na svet, imata tudi iste interese,« je za medije izdal vir blizu para. Njuna ljubezen je stara komaj nekaj mesecev, a je ne želita deliti z javnostjo. Diplomirana dramaturginja in princ Aleksander se namreč trudita, da bi bila povsem navaden par.

»O svoji zasebnosti ne želim in ne bom razpravljal z mediji,« je predstavnike sedme sile na kratko odslovil Aleksander, ki je pred časom sicer povedal, da bo v pravo ljubezen začel verjeti, ko jo bo spoznal. »Ljubezen je namreč najlepša oblika prijateljstva in zaupanja,« je še dodal.