Zabava

Sanjo Doležal je šokirala še ena smrt!

K.A.
25. 6. 2015, 16.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Hrvaška glasbenica Sanja Doležal ni izgubila samo ljubljenega moža, težko je prenesla tudi smrt Dražena Petrovića.

Mediaspeed

Hrvaška pevka Sanja Doležal je v enem od intervjujev za hrvaške medije obujala spomine na romantične dni, ki jih je preživela s pokojnim hrvaškim košarkarjem Draženom Petrovićem. Pretekli teden je minilo 22 let od tragične nesreče tega izjemnega športnika. Sanja je bila z Mozartom, kot ga je poimenovala športna javnost, leto dni v intimnem razmerju. "Bil je resnično poseben in ko je umrl sem se počutila povsem dotolčeno. Še vedno mi je težko, ko pomislim, da ga ni več. Še vedno se spominjam najinega zadnjega srečanja na enem od koncertov," je dejala Sanja, ki še danes ne more verjeti, da ga je takrat videla zadnjič. Popularni športnik je umrl v prometni nesreči, ko je imel komaj 28 let.

Z njegovo mamo Biserko Petrović je še danes v dobrih odnosih. "Dobro se razumeva, velikokrat jo vidim in vedno jo rada objamem," je bila iskrena Sanja.

vszi

Sanjo in Dražena je spoznal glasbeni menedžer Zoran Škugor. Ona je imela takrat 22 let, spoznala pa sta se v klubu Šibenčan. Sanja je kmalu zatem začela prihajati na Cibonine tekme, njuno prijateljstvo pa je zelo hitro preraslo v intimno razmerje. Danes je Sanja mama dveh otrok, ki jih ima iz zakona z glasbenikom Nenadom Šarićem. Po njegovi prezgodnji smrti je bila pevka povsem zlomljena, z njim je bila poročena skoraj 20 let in v intervjujih je vedno rada poudarila, da sta z Nenadom ne le zakonca ampak tudi odlična prijatelja. "Težko je bilo in še vedno je. A sem zbrala pogum in šla naprej, saj so tu še najini otroci, ki me potrebujejo bolj kot kdajkoli prej."

Mediaspeed