Zabava

Pijana sulejmanka skoraj zamudila letalo

mv
25. 6. 2015, 14.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Meryem Uzerli, ki smo jo Slovenci spoznali kot Sulejmanovo ženo v nadvse priljubljeni televizijski seriji Sulejman Veličastni, se je pred dnevi mudila v Beogradu, kjer je snemala svoj novi film. Toda v srbski prestolnici ni bila le na snemanju.

Promo foto

Domačini, ki so poznani po gostoljubnosti, so je bili tako veseli, da so ji priredili zabavo, zaradi katere bi skoraj zamudila letalo za Istanbul. Turška igralka Meryem Uzerli se je razveselila beograjske dobrodošlice, čeprav bi jo slednja skoraj stala letalske karte za Istanbul. Po nekajdnevnem snemanja novega filma v srbski prestolnici so domačini le zanjo pripravili posebno zabavo, kjer so ji najprej stregli koktejle, nato pa je rdečelasa lepotica prosila za viski.

Promo foto

Pijača je tekla v potokih in Meryem zabave ni zapustila do šeste ure zjutraj. Vse bi bilo lepo in prav, če se ji ne bi mudilo na jutranji let nazaj v domačo Turčijo, kjer so jo čakale nove obveznosti. Okajena in precej zmedena je precej pozno vendarle prispela na letališče in le svojemu imenu se ima zahvaliti, da so jo spustili na letalo. 31-letnica se bo v Beograd kmalu vrnila, saj jo čaka še drugi del snemanja filma o bosanskem dečku, ki se odloči, da bo poiskal svoje korenine. Meryem igra močno Srbkinjo in glede na njen pristni stik z domačini ji je vloga pisana na kožo.

Promo foto