Zabava

Princ Georgie je obiskal sestrico

STA
2. 5. 2015, 19.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Britanski princ William je danes svojega sina, skoraj dveletnega princa Georgea, prinesel v porodnišnico v Londonu, kjer je obiskal mamo Kate in svojo novo sestrico. Ob redki priložnosti, ko se mali princ prikaže v javnosti, ga je oče nosil v naročju. Oba sta pomahala zbrani množici.

Reuters

William, ki je bil navzoč ob današnjem rojstvu deklice v bolnišnici St. Mary's Hospital, je več sto novinarjem in množici dejal, da sta s Kate zelo srečna, poroča britanski BBC.

Nato je sina, oblečenega v modro jopico in kratke hlače, odnesel v bolnišnico, medtem ko je presenečeni George še naprej zvedavo gledal preko očetovega ramena proti množici kamer.

William in Kate ljubosumno čuvata zasebnost svojega prvorojenca pred mediji. Lani sta tako nekemu paparacu zagrozila s sodiščem, ker ga je fotografiral med igro v parku.

Malega princa so tako v javnosti doslej videli le ob treh priložnostih. Prvič 23. julija 2013, starega le 27 ur in zavitega v belo odejo v rokah srečnih staršev. Drugič tri mesece kasneje med krstom, nato pa med obiskom družine v Avstraliji in na Novi Zelandiji aprila lani. Ob tem občasno objavijo uradne fotografije.