Zabava

Kataya odkrito o zdravstvenih težavah - Nikamor brez zdravil

SJ / Lady
28. 4. 2015, 09.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Kataya ima že od malega veliko težavo, saj ima izjemno občutljiv mehur, zato mora pogosto jemati antibiotike. Vnetje mehurja je izjemno neprijetna, pa tudi zelo boleča težava.

Instagram

Kataya priznava, da je pristala v začaranem krogu: zaradi bolezni mora jemati antibiotike, a je zaradi njih pozneje manj odporna in tako spet bolj dovzetna za nov izbruh vnetja mehurja.

Kataya se sicer trudi, da naredi vse, kar je le mogoče, da bi preprečila izbruh bolezni, vendar ji kljub skrbi za zdravje to ne uspeva vedno. Tako je bila v zadnjih letih brez antibiotikov največ dva meseca! Pevka je imela že v otroštvu probleme z zdravjem, vendar so jo pri šestih letih operirali in stanje se je izboljšalo. »Po operaciji so težave izginile, znova pa so se pojavile, ko sem začela pri osemnajstih letih spolno živeti. Zaradi pogostih vnetij in posledično jemanja antibiotikov imam zelo oslabljen imunski sistem in tako sem v začaranem krogu.

Pop Tv

Večkrat se pošalim, da imam več zdravil kot kakšen dedek. Zavedala sem se, da bo sodelovanje v oddaji Znan obraz ima svoj glas zelo intenzivno, zato sem si priskrbela vse mogoče vitamine in dodatke: B-vitamin, kalcij za glasilke, čaje za mehur, v tem času pa tudi ne hodim ven. Preventivno jem brusnične tablete in pijem gornikov čaj, ki mi zelo pomaga.« Zaradi mehurja ima Kataya težave tudi pri raznih obveznostih, pogosto pa je sama težava za druge, ker bi recimo rada, da v prostoru, kjer je ona, ni klime. Prav zato je sodelavcem v oddaji Znan obraz ima svoj glas že na začetku povedala, kako in kaj. »Svojim sodelavcem sem rekla, da se vse ustavi, kadar moram na stranišče.«