Zabava

Klemen Bunderla tudi uradno v zvezi

Karmen Špacapan
28. 4. 2015, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Vroče razkritje: priljubljeni Klemen Bunderla ima vse več razlogov za smeh.

Arhiv Svet24

Zabava, ki se je zgodila po Viktorjih 2014, bo marsikomu ostala v spominu tudi zaradi bombastičnega uvoda, za katerega so bili odgovorni voditelj Radia Aktual Klemen Bunderla in 3Čelos. Začeli so s Klemnovim klicem 'Na pomoč' in zaključili s predpremiero nove skladbe skupine 3Čelos z naslovom 'Happy Day'. Nedvomno je bil zelo srečen dan in še bolj srečen večer, saj je Klemen med nastopom v rokah ponosno držal viktorja, ki ga je prejela ekipa Radia Aktual. Med koncertom pa je Klemen občinstvu povedal, da ga odslej lahko slišimo tudi v živo, skupaj s prijatelji iz skupine 3Čelos. Slednjim se je medtem na bas kitari pridružil vrhunski basist Željko Zuber, ki je dolga leta deloval v ZDA kot studijski glasbenik in je med drugim tudi basist legendarne zasedbe Hari Mata Hari.

FB

Pogovarjali smo se s Sašem Kroneggerjem, ki nam je o tem sodelovanju povedal marsikaj zanimivega. Nekaj stvari pa vseeno ni želel razkriti in pravi, da jih bo, ko bo zanje čas. 

Sašo, a drži, da odslej igrate tudi s Klemnom?
Seveda, drži! (smeh) Zabavno je, kako se stvari včasih zasučejo same od sebe ... Res je, s Klemnom smo se dogovorili za sodelovanje, saj je iskal zanesljive glasbenike, ki bi ga lahko spremljali na samostojnih nastopih. Poleg sodelovanja z njim pa bomo še naprej nastopali tudi sami.

M24.si

Na zabavi smo slišali tudi skladbo Happy Day. Kdaj bo izšla?
Skladbo smo predstavili kot predpremiero, kot nadaljevanje sodelovanja s Klemnom. Računamo, da bo skladba dobila končno obliko in vizualno podobo v prihodnjih 14 dneh, temu pa bo sledila tudi uradna predstavitev.

Vas bomo lahko kje v živo videli?
Nastope v živo bomo začeli po zaključku sezone Znan obraz ima svoj glas, saj se namerava Klemen do takrat posvečati predvsem tem televizijskim nastopom, junija pa bi se že lahko kaj zgodilo.

Kaj lahko pričakujemo od vašega nastopa v živo?
Program, ki je pripravljen, obsega mešanico starih in novih skladb, od rokenrola in zimzelenčkov, pa do novejših uspešnic slovenskih, hrvaških in tujih izvajalcev. Pa seveda lastne skladbe, ki smo jih pripravili Klemen in 3Čelos vsak zase.

Mare Vavpotič / Krater Media Agency


Kako to, da ste »izbrali« drug drugega?

S Klemnom smo se spoznali pred dvema letoma in se zelo hitro ujeli, kar verjetno niti ni težko s človekom njegovega kova. Beseda je dala besedo, štos štos, kmalu pa so se pokazali tudi naši drugi skupni interesi. Tako smo ga lani povabili k sodelovanju kot gosta v skladbi Lepo je, s katero smo se predstavili na Viktorjih 2013. Klemen me je letos spomladi povabil tudi k svojemu sodelovanju s Kvatropirci, tako da smo skupaj odprli Aktualov dan žena ter zaključili Kvatrovečer Kvatropircev v Mengšu, kar sta bili še dve lepi skupni izkušnji. Zato se je sodelovanje v prihodnosti vsem zdelo povsem naravna nadgradnja dosedanjega skupnega dela.