Zabava

Goran Višnjić čudno pomlajen

Tamara Pirih
18. 4. 2015, 20.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Pred sedemnajstimi leti je imel hollywoodski igralec hrvaškega porekla Goran Višnjić (42) seksi gubice na obrazu in neurejeno brado, njegovi lasje pa so bili prepleteni s šarmantnimi naravno sivimi prameni.

Profimedia

Podobno kot v nenavadni zgodbi o Benjaminu Buttonu, ki se rodi kot starec in umre kot otrok, Goran Višnjić tudi v resnici kaže vse manj let. Lase si redno barva, zato so v bleščečih rjavih odtenkih vedno znova videti nadvse mladostni in privlačni, o sledeh, ki jih za sabo pušča zob časa, pa ni ne duha ne sluha.

Profimedia

Poleg tega, da redno obiskuje frizerja, skrbno pazi tudi na urejeno bradico, gubice na njegovem obrazu pa so medtem čudežno izginile. Očitno mu nadvse prija kalifornijsko sonce, predvsem lepotni tretmaji tamkajšnjih vrhunskih estetskih kirurgov, ki pa so po našem mnenju Goranovi naravni lepoti naredili več škode kot koristi. Kaže, da v Hollywoodu brez popolnega videza (po hollywoodskih merilih) resnično ni uspeha. In ker popoln videz vključuje tudi izklesano telo, Goran pazi, kako se prehranjuje. Seveda redno telovadi, teče, obiskuje fitnes, plava, se potaplja …

Višnjić se je preselil v Los Angeles konec devetdesetih let, ko je dobil vlogo v priljubljeni seriji Urgenca. Od takrat je igral še v drugih serijah in filmih, v zadnjem času pa je dosegel največji uspeh z vlogo v seriji Extant Stevena Spielberga, v kateri igra moža seksi oskarjevke Halle Berry (48).

Dalmatinski lepotec je od leta 1999 poročen s kiparko Ivano Vrdoljak, s katero sta skupaj posvojila sina, ki sta ga poimenovala po pesniku Tinu Ujeviću. Leta 2011 jima je nadomestna mati rodila biološkega otroka, drugega sina Viga Lea, nato sta posvojila še štiriletno deklico Sofio Vivien.

Leta 2007 se je sicer Višnjić znašel v središču škandala, ki ga je zanetila Šibeničanka Mirela Rupić. Lepega igralca je namreč javno razglasila za očeta svoje hčerkice Lane Lourdes. Goran je priznal prešuštvo, na koncu pa tudi očetovstvo.