Zabava

Stavros doživel hudo nesrečo ...

A.M.
5. 3. 2015, 10.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Jasmin Stavros, ki že vrsto let velja za izvajalca, ki zagotovo poskrbi za odličen žur do jutranjih ur in je lani v začetku novembra praznoval 60. rojstni dan, je pretekli teden na smučišču v Kronplatzu doživel nesrečo, ko se je vanj zaradi slabe vidljivosti, ki sta jo povzročila naletavanje snega in gosta megla, z veliko hitrostjo zaletel smučar.

Scardona press, osebni arhiv

Ni skrivnost, da se Jasmin Stavros še zdaleč ne počuti starega 60 let, temveč veliko mlajšega, verjetno tudi zato, ker zadnja leta prisega na zdrav način življenja in se vsak dan ukvarja s športom.

Scardona press, osebni arhiv

Scardona press, osebni arhiv

Jasmin znova na glasbenih odrih

Staki bo po smučarskem oddihu že te dni razveseljeval svoje oboževalce tudi v Sloveniji, kjer je več kot zaželena njegova zadnja, avtorska uspešnica Normalna, v videospotu katere nastopa na Jasminovo željo tudi posebni gost – slovenski DJ Dady.

Pozimi prisega na smučanje, ki ga obožuje in v njem resnično uživa, zadnja leta v družbi Sandija Murovca, priznanega, dolgoletnega demonstratorja ter individualnega strokovnega sodelavca slovenske smučarske šampionke Tine Maze. »Skupaj s Sandijem smo prejšnji teden na smučiščih v Kronplatzu intenzivno smučali in testirali smuči, tempo je bil naporen, vstajali smo zgodaj, na snegu smo bili aktivni ves dan in zaključevali pozno. Na dan nesreče nas zjutraj ni ustavilo niti slabo vreme – vedeli smo, da se bo izboljšalo, zato smo začeli s počasnejšim tempom. Vozil sem ob strani smučišča, ko me je kar naenkrat zadelo ... Mislil sem, da me je povozil vlak, saj se je vame z veliko hitrostjo iznenada zaletel ogromen smučar, težak zagotovo 120 kg, ki me ni videl. Začutil sem močne bolečine na obrazu, bolele so me glava in noge,« razlaga glasbena legenda.

Scardona press, osebni arhiv

Mislil sem, da me je povozil vlak, saj se je vame z veliko hitrostjo iznenada zaletel ogromen smučar.

Tujec, ki se je zaletel v Jasmina, je bil Nemec in mu je v trenutku pomagal, čeprav ni vedel, da gre za priljubljenega pevca. »Ko sem se pobral, sem videl, da mi je čelada, ki je ob trku in padcu počila, rešila glavo, če ne življenja, ter me zaščitila pred hujšimi posledicami. Seveda imam še danes modrice po glavi in telesu, ampak na srečo sem jo odnesel veliko bolje, kot bi se lahko razpletlo,« nam je zgodbo zaupal Jasmin Stavros - Staki.