Zabava

Aktualov dan žena že razprodan

A.M.
24. 2. 2015, 13.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Radiu Aktualu je znova uspel veliki met. Za bližajoči se koncert ob dnevu žena, ki se bo zgodil v soboto, 7. marca, so že razprodali ljubljansko Halo Tivoli.

Arhiv Svet24

A to ni edino presenečenje pred velikim glasbenim spektaklom. Vsi obiskovalci bodo lahko po koncertu (ob predložitvi vstopnice) brezplačno uživali še na uradni zabavi po zabavi, ki se bo zgodila v klubu Valentino. Na afterpartyju, ki se bo začel po 23. uri, bo za dobro voljo poskrbel didžej Dady.

In kdo vse bo nastopal na tokratnem spektaklu? Na letošnjem Aktualovem dnevu žena, na katerem bodo poleg zapeljivih in simpatičnih Učiteljic za glasbeno doživetje poskrbeli tamburaška skupina Begini, Grupa Vigor, Klapa Rišpet, Kvatropirci in ne nazadnje še lomilec ženskih src Jole, bo veselo, kot že dolgo ne. Kako da ne, saj bo velika dvorana znova pokala po šivih.

Pod imenom Učiteljice so združena tri simpatična dekleta iz Kutine, Ljubljane in Koprivnice. Grupa Vigor, ki je nastala leta 1992, velja za eno najbolj priljubljenih skupin v zadnjem letu, navsezadnje izvajajo tako bogat glasbeni repertoar, da lahko zadovoljijo tudi najbolj zahtevnega poslušalca. Tu bo tudi štiričlanska zasedba Kvatropirci, ki jo sestavljajo Tomaž, Samo, Jure in Gorazd, in seveda ne bo manjkala izjemno popularna tamburaška skupina Begini, ki je že tradicionalno del Aktualovih dnevov žena. Za konec pa bo navduševal priljubljeni Jole, ki je znan po uspešnicah, kot so Duša od papira, Nosi mi se bijela boja, Otvori mi draga, Ptice putuju in Kada žene tulumare.