Zabava

Elvis Jackson – Brez nakladanja, čista akcija in žaganje!!!

K.S.
20. 1. 2015, 11.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Primorsko štajerska zabavna punk rock naveza je poskrbela, da nam v naslednjih mesecih ne bo dolgčas. Pripravljajo namreč izdajo težko pričakovanega petega albuma, ki so ga šaljivo in malce provokativno poimenovali “Radio unfriendly”. Zakaj, boste morali počakati na izdajo albuma.

YT

Elvis Jackson pripravljajo v marcu tudi več atraktivnih promocijskih nastopov, kar bodo razkrili v prihodnjih tednih, pričakujete pa lahko, da bo pomlad resnično adrenalinsko barvita, udarna in punk rokerska! Pripravite se, prihajajo Elvis Jackson, glasnejši, kot ste jih bili vajeni v zadnjem obdobju!

Za začetek pa predstavljajo prvi single ANY PLACE TO GO, ki nakazuje, da bo tokrat glasbena usmeritev bolj punk rokerska, s primesmi melodije, hard cora in metala, kar so Elvis Jackson z odliko ponudili tudi na predhodnem CD-ju “Against the gravity”. Prva pesem z novega albuma je deležna tudi video upodobitve, preprostega in udarnega spota benda v akciji. Videospot je delo režiserja in scenarista Marka Dupliška, fantje pa so ga na sončni decembrski vikend posneli brez pretiranih priprav in filozofiranja na enem od parkirišč nakupovalnega centra v Celju.

Želeli smo prikazati bend, ki počne to, kar zna najbolje, brez odvečnih zgodb in nakladanja, čista akcija in žaganje,” je ob priložnosti spregovoril pevec Buda, ki vsakemu od nas podaja možnost lastne interpretacije pesmi. “Any place to go je sicer interna fora, ki jo imamo po uspešnih koncertih na turnejah, ko se dejansko adrenalin še ni polegel in se sprašujemo, kam se v določenem morda manj znanem mestu še lahko premaknemo. Razumemo pa besedilo lahko tudi širše, saj nakazuje, da bomo zaradi našega načina življenja primorani kmalu iskati druge, še nenaseljene kotičke na Zemlji ali pa celo daleč stran … Vsak naj si ustvari svojo interpretacijo in se prepusti hitremu ritmu pesmi. Mi uživamo, kot že dolgo ne, na polno!