Zabava

Znani obrazi najbolj SVETovne zabave zadnjih let!

K.S.
24. 12. 2014, 11.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

O SVETovni zabavi se bo še veliko govorilo in pisalo ... Naš fotograf je v svoj objektiv ujel kar nekaj znanih Slovencev in Slovenk, ki so se sproščeno zabavali na zabavi, ki se je odvijala na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

KMA

Rdeča preproga SVETovne zabave je bila 'polna' znanih obrazov, ki so takoj ob prihodu, v roke prejeli izvrstno penino, se nastavili našim objektivom in uživali v krasni melodiji, ki je prihajala iz steklenega klavirja, za katerim je sedel vrhunski pianist Sašo Gačnik.

Če bi pa radi videli čisto VSE fotografije z največje zabave v Sloveniji, kliknite na naš Facebook profil, kjer je več kot 500 ekskluzivnih fotografij, ki ji ne morete videti nikjer drugje!

Znani Slovenci so se tako zabavali ob izvrstnem programu, med katerim so lahko občudovali slovensko primadono Heleno Blagne, uživali ob skladbah enega in edinstvenega Uroša Periča, se nasmehnili ob hudomušnem nastopu Aktualovca Klemna Bunderle, ki se je še zmeraj ukvarjal z ženo pevca skupine 3Čelos, občudovali neverjetno akrobatsko točko Filipa in Blaža iz skupine F&B Acrobatics … Najbolj pa so si 'napasli oči' ob veliki modni reviji, na kateri so manekenke in manekeni predstavili obleke priznanih slovenskih oblikovalk Urše Drofenik in Maje Ferme ter spodnje perilo Palmers in čevlje Humanic.

KMA

Za nepozabno kulinarično doživetje znanih in manj znanih brbončic pa so poskrbeli mojstri iz kulinarične hiše Vivo Catering, Pivovarna Laško je ob tej priložnosti goste postregla s posebno poslastico – butičnimi pivi Laško Special, ki so poželi neverjeten uspeh … Kot je bilo pričakovati med predvsem med glasbeniki, ki kar niso mogli prehvaliti novega piva, ki po grlu (po njihovih besedah) teče kot pravi balzam.
Zabavo pa je za svojo mešalno mizo zaokrožil priznani slovenski didžej DJ MAJ, ki je vse pristone spravil v čisto plesno 'ekstazo'!

Več o SVETovni zabavi pa v prihajajočih dneh ... Ne zamudite pogleda v zakulisje in velike modne revije, ki vam bo vzela dih!