Zabava

Vstopnice razprodali

am
23. 12. 2014, 17.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Potem ko so v ponedeljek, 15. decembra 2014, organizatorji začeli prodajati prvi paket od skupno 100.000 vstopnic za različne šove evrovizijskega izbora, so bile prve vstopnice za finale razprodane že v prvih 20 minutah.

Arhiv Svet24

Najbolj vztrajni navdušenci so v vrsti pred blagajno dvorane Stadthalle čakali že od 5. ure zjutraj, nič manjši naval ni bil niti pri spletni prodaji. Drugi paket vstopnic za različne prireditve Eurosonga, ki bo potekal od 19. do 23. maja 2015, bo na voljo konec januarja prihodnje leto.

Zadnji paket vstopnic pa bodo začeli prodajati takrat, ko bo dokončno znano, kakšna bo postavitev kamer po dvorani, oblika odra in zakulisja. Vstopnice bodo kupcem po pošti pošiljali šele od aprila dalje, da bi tako preprečili prodajo na črnem trgu.

Cena vstopnic znaša od 14 do 390 evrov, odvisno od sedeža in vrste glasbene prireditve. Razdeljene so v šest kategorij, od stojišč do sedišč, od kategorij A do D in zlate kategorije. Obiskovalci se bodo lahko poleg treh televizijskih šovov (dva polfinalna izbora in finale) udeležili tudi šestih ostalih šovov, kot so na primer polfinalni izbori za žirijo na predvečere televizijskih izborov in popoldanski družinski šov. (am)

Okvriček: Drugo zmago je Avstriji pripela Conchita Wurst.