Zabava

Ekskluzivna izpoved Denisa: Ustavile so ga poškodbe

Gabrijel Toplak
20. 12. 2014, 07.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Zmago je 27-letnik posvetil svoji pokojni materi, denarna nagrada, ki je ne bo delil z nikomer, pa mu bo prišla prav za poplačilo majhnega dolga. V pogovoru za Svet24 je povedal, da je še vedno samski in da poskuša preživeti z igranjem nogometa v sosednji Avstriji. Denisa smo obiskali na njegovem domu v Morju pri Framu, kjer živi sam v hiši svojih staršev.

Svet24

V uvodu pogovora nam je Denis Toplak zaupal, da je še vedno samski, veliko svojega časa pa nameni nogometu. »Nisem zaposlen, preživeti poskušam z igranjem nogometa v eni od nižjih ligaških tekmovanj v sosednji Avstriji, saj so mi poškodbe preprečile napredovanje,« je povedal 27-letnik, ki zase pravi, da ga osvojena denarna nagrada ni spremenila. Navsezadnje ne gre, kot pravi, za pretirano visok znesek, ki ga lahko ob nespametnem ravnanju hitro porabiš in pristaneš na realnih tleh. Od preteklih dni mu je v spominu najbolj ostal trenutek, ko je prišel domov, se najprej oprhal, si obril noge in privoščil dobro hrano ter pozdravil s prijatelji. Izkušenj s kmetovanjem pred resničnostnim šovom ni imel, a je prepričan, da se je hitro privadil na novo življenje.

Gabrijel Toplak

»Slednje sem ves čas dokazoval s tem, da imam voljo in se hitro učim, čeprav začetek, priznam, ni bil lahek. Življenje se nam je zakotalilo veliko let nazaj. Ni bilo elektrike, mesa, imeli smo samo vodo. Prav zato smo zjutraj največkrat jedli močnik, ker smo imeli veliko koruze. Kuhali smo si juhe, saj smo imeli nekaj zelenjave. Vsi smo shujšali. Jaz sem izgubil od 7 do 8 kilogramov, a sem si na račun pogostih dvobojev v koči za dvobojevalce večkrat privoščil pašteto in kruh, zato sem nekaj kilogramov pridobil nazaj,« je dejal Denis. 

Na penisu ima vtetoviran napis

Čeprav se bo tega obdobja spominjal predvsem po tem, da je bil pogosto lačen, bi se za šov Kmetija ponovno odločil. Tudi zato, ker so ga resničnostni šovi vselej zanimali. »Na kmetijo sem bil izbran že pred leti, a sem moral udeležbo takrat zaradi zdravstvenih težav odpovedati. Uspel sem v novi sezoni, že zdaj pa lahko napovem, da sem se na podlagi številnih prošenj privržencev na facebooku prijavil za sodelovanje v novi oddaji Bar,« pravi Denis. »Z nagrado bom poplačal majhen dolg, ki ga imam, a moram ob tem poudariti, da nisem zadolžen, kot nekateri navajajo. Preostali denar bom porabil za najrazličnejše zadeve, živim sam in denar mi bo prišel res prav. Zavračam tudi navedbe, da naj bi imel s sotekmovalci dogovor, da si bomo nagrado razdelili,« je neomajen Denis, ki nam je tudi zaupal, da nihče od sotekmovalcev ni videl njegove tetovaže. »Imam jo na penisu in mislim, da je ni videl nihče. Nikomur, še posebej nobeni ženski, je nisem kazal. Do nobene nisem začutil take kemije, ki bi me spodbudila k takšnem dejanju. Gre pa za napis, ki bo še naprej ostal skrivnost,« je skrivnosten Denis.

Gabrijel Toplak

Stike ima z Leonom

Čeprav si je na kmetiji proti koncu že želel, da bi čim prej odšel, bi se zdaj vrnil. Pogreša druženje, zato ohranja stike z Leonom iz Slovenskih Konjic, s katerim se dnevno slišita po telefonu in se srečujeta. Za svoj pohod proti zmagi sprva ni imel nobene strategije, poudarja, a se je zaradi določenih spletk, ki so potekale, povezal z Leonom, v katerem je našel svojega zaveznika. »Začutila sva se in postala sva prijatelja. Če je bila to prav strategija do zmage, ne vem. Navsezadnje bi se lahko pomerila v areni in bi zmagal samo eden,« pojasnjuje Denis. Prihajajočih praznikov se veseli, a še ni prepričan, kako in kje jih bo preživel. Lahko tudi, da se bo srečal s sotekmovalci Leonom, Kamalo in Elizabet. Posebej izoblikovane tudi prihodnosti nima. »Še razmeroma mlad sem in simpatij je za zdaj veliko. Za resno partnerico je še čas. Želim si imeti otroke, ki jih imam zelo rad, in pogosto pazim na tri sosedove. Če bo dovolj denarja, bom imel dva svoja otroka, enega pa bi tudi posvojil,« je zaključil Denis.