Zabava

Vsega je kriva slavna mama

K.A.
19. 12. 2014, 22.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Vse se zdi, da je slavna mama Kris Jenner (58) kriva za vse večji razkol v resničnostni družini Kardashian. Najprej je zaradi nje propadla tradicionalna božična družinska čestitka, zdaj pa jo je zavrnil še njen nekdanji mož Bruce Jenner, ki se ni odzval vabilu na praznično družinsko zabavo.

Arhiv Svet24

Bruce nima namena praznikov preživeti v družbi svoje nekdanje žene, saj želi narediti nov korak v življenju. »Ves čas daje opazke na račun njegovega videza, česar se je že zelo naveličal,« je prijatelj družine Kardashian povedal za ameriške medije.

A zdi se, da to niso vse težave mame Kris. Njenega terorja se je naveličala tudi Kendall Jenner, ki se je odločila, da podjetna mama ne bo več njena menedžerka. Kendall naj bi izjemno motilo, da se Kris vmešava v vse njene odločitve, zato se želi otresti materinega nadzora. »Kris se je bala, da bi se lahko kaj takega zgodilo. Kendall se je že pred časom odselila iz družinske hiše in si začela ustvarjati svoje življenje. Kendall ne želi, da bi jo Kris tako zelo nadzorovala, kot to počne s Kim,« je še dodal neimenovani vir.

Kendall naj bi že začela iskati novo ekipo sodelavcev, Kris pa naj bi uteho iskala v objemu novega, mladega fanta.

Kris še vedno v šoku

Kris Jenner je sicer pred kratkim doživela popoln šok, ko je izvedela, da ima njen nekdanji mož Bruce Jenner novo izbranko. Šok ne bi bil tako hud, če bi ne bila to njena najboljša prijateljica in nekdanja asistentka. Viri blizu Kris pravijo, da je mama klana Kardashian čisto na tleh zaradi te novice.

Poleg tega je Kris letos doživela še hud stres, povezan z njenim seksualnim življenjem. Spomladi je namreč prišlo na dan, da naj bi imela tudi ona, tako kot njena razvpita hčerka Kim, videoposnetek svojega seksa. Zato je policiji prijavila neznanega moškega, ki ji je dnevno pošiljal prek 300 esemesov in jo ves čas klical ter izsiljeval, da bo posnetek njenega seksa poslal v javnost.