Zabava

Denis iz šova Kmetija: Nov začetek razkril, kaj bo naredil z denarjem

A.M.
16. 12. 2014, 15.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Najbolj odmeven šov letošnje jeseni je z velikim finalom doživel vrhunec. Čeprav so vsi trije finalisti verjeli v zmago, je na koncu slavil Denis, ki si je tudi najbolj želel zmage.

Marko Vavpotič/Krater Media Agency

Pregovor pravi, da se zarečenega kruha največ poje. To bo verjetno zagotovo vedel zmagovalec velikega šova Kmetija: Nov začetek, saj naj bi 27-letni nogometaš, kot smo že pisali, svojim sotekmovalcem obljubil kar zajeten koš cekinov, če seveda zmaga. Zdaj, ko je resnično zmagal, bo toliko bolj zanimivo videti, ali je šlo v šovu le za besede in spletke, ali pa bo resnično kaj od medsebojnega barantanja.

Marko Vavpotič/Krater Media Agency

»Matej je prišel na takšen in drugačen način do finala, Darinka je prišla brez dvoboja. Darinka si je sama rešila rit, ko se je sredi šova pridružila deteljici. Čestitam ji, da je brez dvoboja prišla do finala,« pravi Denis o Mateju in Darinki, ki sta tako kot on prišla do finala.

»Doma bom šel najprej v banjo, kjer se bom temeljito umil in pobril. Kompletna depilacija in spanje.« Denis Toplak

Na vprašanje, ali dobi kakšen evro tudi njegov prijatelj Leon, Denis odgovarja: »Z Leonom greva zagotovo na počitnice. To sem že povedal in tega se bom držal.«

Glede na to, da je 15 tednov bival v povsem drugačnih razmerah, nas je zanimalo, kaj bo prva stvar, ki jo bo naredili, ko bo prečkal ograjo posestva? »Doma bom šel najprej v banjo, kjer se bom temeljito umil in pobril. Kompletna depilacija in spanje,« je dejal Denis.

Marko Vavpotič/Krater Media Agency

Drugouvrščena Darinka nam je zaupala, da se bo tudi ona po šovu najprej dobro oprhala. »Potem se bom pogovorila s hčerko in šla k sinu na grob,« je še dodala finalistka šova, ki je še povedala, da po oddaji drugače gleda na življenje in da se ji nihče ni toliko zameril, da ne bi spregovorila z njim.

Marko Vavpotič/Krater Media Agency

Čeprav je tretjeuvrščeni Matej verjel, da ima možnost zmagati, se mu je tik pred superfinalom zdelo, da se bo porota odločila, da izpade ravno on, ker so se ostali dogovarjali o delitvi denarja. Ob tem je še zanikal, da se je karkoli pletlo med njim in Laro.

Marko Vavpotič/Krater Media Agency

»Vse te zgodbe z dekleti so malo napihnjene. Tekmovalci so videli, da se malo več družimo, in so začeli nekaj govoriti, da bi se dogajalo,« je zaključil Matej.