Zabava

Pred vrati je praznik čarovnic

A.M.
28. 10. 2014, 21.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Nora zabava bo zagotovo v četrtek, 30. oktobra, in sicer v Ljubljani, kjer bo za vse skupaj – kot tudi za zaželene Deejaytime porednice – poskrbel Radio Salomon.

Anže Krže

Vsi ljubitelji dobrih zabav zagotovo vedo, da znata Radio Salomon in DeeJayTime pripraviti najboljše zabave v mestu, kar obiskovalci vedno nagradijo z množičnim obiskom. Ob tokratnem prazniku čarovnic, ki se bo zgodil že ta četrtek, 30. oktobra, znova vabita na edinstveno, predvsem pa zgodovinsko zabavo v dnevno-nočnem klubu Top Six.

Obujali se bodo spomini z uspešnicami, na katere se je plesalo v legendarnih diskotekah Titanic, Babilon, Life, Eldorado, DC3-Dakota, Kanu, Lipa, Fun Factory, InBox, in ne nazadnje še z uspešnicami, ki so zaznamovale zabave DeeJayTima na prostem, ter seveda nepozabne božične vrhunce. 

Za posebno tematsko zabavo, ki jo prirejajo že od »daljnega« leta 2006, bo tudi tokrat značilno, da bodo obrisali prah z legendarnih plošč, ki so zaznamovale radijska in nočna druženja ter razgrajanja. Obujali se bodo spomini z uspešnicami, na katere se je plesalo v legendarnih diskotekah Titanic, Babilon, Life, Eldorado, DC3-Dakota, Kanu, Lipa, Fun Factory, InBox, in ne nazadnje še z uspešnicami, ki so zaznamovale zabave DeeJayTima na prostem, ter seveda nepozabne božične vrhunce. Zgodovinska zabava prinaša tudi darila za prvih 70 obiskovalcev, ki bodo dobili originalne deejaytime zgoščenke. Vstopnina bo samo pet evrov, prisotne pa bodo tudi famozne deejaytime porednice. Velja si torej zapomniti ta četrtek, Back In Time, DeeJayTime, Top Six. In ne pozabite: do 00.30 imajo maske prost vstop, najboljše pa bodo nagrajene.