Zabava

Vsakemu rada pokaže!

T.P.
24. 9. 2014, 22.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Latvijka Victoria Wild si je že trikrat povečala prsi, si popravila usta in si vbrizgavala botoks iz enega samega razloga – da bi bila videti kot napihljiva lutka. Na ta način želi pritegniti pozornost množic, ki naj bi dobro vplivala na njeno samozavest.

Twitter

»Noro všeč mi je, kadar me ljudje vidijo kot kos mesa in mislijo, da sem neumna,« naravnost pove plavolaska, ki bi vse naredila za pozornost. Nora želja, da bi bila videti kot lutka, jo je obsedla že v zgodnjem otroštvu. »Ni mi bilo všeč, da me ljudje skorajda niso opazili. Imela sem majhne prsi in manjvrednostni kompleks,« se spominja. »Tedaj še nisem vedela za plastične operacije, vendar sem vedno sanjarila, da sem kot lutka z ogromnim oprsjem in velikimi ustnicami.«

Vse operacije je plačal njen srčni izbranec.

Pri dvajsetih letih je začela delati kot model in spoznala 'lepote' plastične kirurgije. Takoj je začela varčevati za to, da bi spremenila svoj videz. Ko je spoznala svojega sedanjega fanta, se ji je nasmehnila sreča. »Moj dragi je uspešen in bogat podjetnik, ki, tako kot jaz, obožuje plastičen videz, zato mi je pomagal uresničiti sanje. Zdaj sem končno srečna in samozavestna. Z novim videzom sem tako zanimiva, da imam vsak dan več poslovnih ponudb. Všeč bi mi bilo, če bi si me ljudje zapomnili kot plastično lutko,« pravi Viktorija, ki s svojim dragim živi v Cannesu.