Zabava

Veselica se lahko začne že z jutrom

A.M.
10. 9. 2014, 21.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Radijska prebujanja na frekvencah Radia Veseljak bodo to jesen še bolj zanimiva. Skozi zabaven in zanimiv način bodo poslušalce razvajali voditeljski pari.

Grega Wernig/KMA

Radio Veseljak je radio veselih ljudi. In da bodo v septembru jutra še bolj bogata in vsebinsko raznolika, bodo veselje s poslušalci delili kar štirje voditelji, in sicer Mitja Urbančič in Nina Cestnik Pavlič ter Mitja Grajzar in Janja Ulaga.

Grega Wernig/KMA
Za takšno popestritev programa so se radijski ustvarjalci odločili predvsem z razlogom, da se bodo na Veseljaku poslušalci zbujali veselo oziroma kot se za veseljake spodobi. A veselja s tem še ni konec, saj bodo voditelji na prihajajočem se Pikniku dobre volje, ki se bo zgodil ta petek, 12. septembra, na Hipodromu v Šentjerneju na Dolenjskem, prepevali v prav zanimivih kombinacijah: Klemen Bunderla z Ansamblom Roka Žlindre, Janja Ulaga z Ansamblom Petra Finka ter Viktorija z Wernerjem. Klemen bo zapel skladbo Lupčka mi je dala v upanju, da dobi od Žlindrove Barbare »lupčka«, seveda če bo dovolj dober.
Grega Wernig/KMA
Ker je Janja znana po tem, da prisega na polke, bodo v Šentjerneju preverili, ali se vendarle zna vživeti tudi v valček, zato bo zapela z Ansamblom Petra Finka. Viktorija in Werner, ki sta skupaj že prepevala, pa bosta šla na vse ali nič. Kot kaže, se bo dobra Veseljakova volja v petek iz studia preselila na največji piknik, ki bo v primeru slabega vremena potekal pod šotorom.