Zabava

Miha: Človeški drek smrdi bolj kot kravji

am
9. 9. 2014, 20.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Kmečke zgodbe vendarle niso tako nedolžne kot mnogi mislijo na prvi pogled. Še največ kritik si je v zadnjih dneh prislužil Andrej P., ki ga menda zdeluje sladkorna, a sumničavi tekmovalci menijo drugače.

Planet TV

V dvoboju sta se pomerili Jasmina in Elizabet, v katerem je slavila prva. Čeprav je Elizabet izpadla, je dobila še eno možnost, da se vrne na posestvo.

»Andreju P. se vidi, da je lenuh, a se izgovarja na sladkorno,« je bil pred dnevi kritičen Denis. Tudi Kamala je prepričana, da je sam kriv za slabo počutje: »Ničesar ne je, ker je preveč izbirčen. Mislim, da je v veliki meri sam odgovoren za svoje stanje.«


A Andrej je znova izmeril krvni sladkor in naprava mu je pokazala 7,28. Zaskrbljenim sotekmovalcem je razlagal, da je tako drastičen upad klasičen ob takšni prehrani, hkrati je tudi priznal, da ne more vsak dan jesti bučk in kumar ter da zelene sploh ne je. »Samo tarna. Niti pogledat ne gre, kaj je na vrtu, kjer je ogromno zelišč, iz katerih bi si lahko kaj pripravil,« je dejala Darinka.

Planet TV

A da na kmetiji smrdi tudi drugače, še najbolj ve dolgojezični Miha. Nedavno jutro je bilo namreč precej pestro. Glava družine Andrej je zbudil Klemna in Miho, ki ju je poslal po jutranjih opravilih.

Klemen je šel v hlev, kjer skrbi za krave, Miha pa se je moral spoprijeti s čiščenjem toaletnih prostorov. Čeprav je čiščenje gramozne luknje eno izmed bolj smrdečih opravil, je Miha ostal zabaven: »To je bolje kot jutranja kava.« Ugotovil pa je tudi nekaj zanimivega: »Človeški drek smrdi petkrat bolj kot konjski in desetkrat bolj kot kravji.«

Planet TV

Pestro je bilo tudi v štali. »Kaj je Sindi, kaj me tako gledaš?« je Klemen zakopal bojno sekiro s kravo, ki ga je malo pred tem napičila na rogove.

»Samo napasti si me mogla in zdaj si pridna,« je nadaljeval pogovor z njo med molžo. »Hotel sem jo nahraniti, in ker je živčna, me je nabodla,« je povedal Klemen, ki je imel ranjena rebra in strgano majico. »Ko me je Sindi napadla, sem se počutil nemočnega, a me ni bilo strah, ker se nisem zavedal, kaj se dogaja,« je povedal po kravjem napadu.